SZÁLLÍTÁS ÉS FIZETÉS

Az alábbiakban részletesen ismertetve lesznek a fizetési és szállítási feltételek.

Szállítás

A szállítás ára 1 600 Ft. Kizárólag a saját szerződéses partnereinkkel dolgozunk együtt. A futárszolgálat munkanapokon 8:00 és 18:00 között szállítja az árut. A szállítás idejét a futárszolgálat autóinak megterhelése határozza meg. Sajnos nem tudjuk befolyásolni az alkalmazottak hozzáállását a szállítás során A szokásos szállítási idő 3 munkanap a megrendeléstől vagy a fizetéstől számítva.    

Magyar Posta
Email: ugyfelszolgalat@posta.hu
Telefonszám: 061/7678272
Telefonszám: 003617678272
 

 

Az áruk feladásáról szóló információkat e-mailben a megrendelésben megadott címre küldjük el Önnek. Ha a megrendelése 10:00 óra, munkanapokon beegérkezik hozzánk, akkor az árut ugyanazon a napon előkészítjük a szállításra. Előre, átutalással történő fizetés esetén az árukat csak a fizetés jóváírása után szállítjuk ki.

Fizetés

A következő fizetési lehetőségek közül választhat:

1)  Utánvét - olyan fizetési mód, amikor az áruk kifizetése az áruk átadásakor történik. A futárszolgálat futárja az áruk összegét az áru átadásának helyén készpénzben elkéri. A szolgáltatásért 490 Ft felárat szükséges fizetni. 

Tájékoztatjuk Önt, hogy, amennyiben utánvétes fizetés esetén nem veszi át a csomagot, Ön pénzügyi kárt okoz cégünknek a csomag feladása, visszaszállítása kapcsán, a fenti 2x2088 Ft összegű költségre, valamint ezen kártérítési összeg esetleges nemfizetése esetén a késedelmi kamatokra, az esetleges jogi eljárás összes költségét cégünknek Ön köteles megfizetni.

  2) Előre utalás banki átutalással - a megrendelés elküldése után az e-mail címére elküldjük a fizetéshez szükséges összes adatot. Ezenkívül egy külön e-mailben megkapja a megrendelés megerősítését. A megrendelésben megadott teljes összeg kifizetése után szállítjuk ki az árut. Ez a fajta fizetés ingyenes.   

3) Fizetés bankkártyával vagy a Google Pay-en keresztül - a fizetés bankkártya segítségével történik. A megrendelés befejezése után a rendszer automatikusan átirányítja a GoPay biztonságos fizetési kapuhoz. Itt fizethet ki a vásárlását. A megrendelés teljes értékének megfelelő összeg már ki lesz töltve. A fizetés befejezése után visszairányítjuk webáruházunkba, és e-mailt kap arról, hogy a fizetés sikeres volt, és azonnal feldolgozzuk a  megrendelését. Abban az esetben, ha a GoPay fizetési kapun keresztül történő fizetés sikertelen, fogadjuk a megrendelését, felvesszük Önnel a kapcsolatot, és egyeztetünk egy másik alternatív fizetési módot. Ez a fajta fizetés ingyenes.   

A GoPay fizetési kapu által támogatott bankkártyák:

  • VISA
  • VISA Elektron
  • MasterCard
  • MasterCard Electronic
  • Google Pay

 

 Biztonságos fizetés